2009. április 25., szombat

Állapot



Háát...jó volt, hogy Meggyes ennyire figyelt. Elvitte EEG vizsgálatra ("Az elektro-enkefalográf olyan műszer, amely az agykéregben lejátszódó parányi elektromos változásokat észleli és lejegyzi. Az elektro-enkefalográf által készített jegyzeteket elektro-enkefalogrammnak, EEG-nek nevezzük." (http://www.tminfo.hu/kutatasok/eeg/index.html)), és nem feleslegesen:



Az állapotáról most idézem Meggyest:

"A problemaja eleg osszetett, neurologiai, pszichiatriai es enyhen epileptikus, gyakorlatilag ebbol a fakad a kutya sulyos bizonytalansaga is. Talan nem irtam le, vagy nemtom, de 3szor is eszrevettem rajta, hogy ugy viselkedik, mintha boditasbol ebredne, nem tud pontosan fokuszalni, bizonytalanul mozog, ez 1-2-3 percig tartott es ebbol gyorsan, fel-1 perc alatt fel is tisztult. Alapbol is lassan reagal szolitasra, erintesre, ami persze fakadhat abbol, hogy bizonytalan a laba alatt a talaj abbol a szempontbol, hogy valamilyen modon az utcara kerult, azt sem tudja, hogy kik vagyunk, mit akarunk, de huzzuk-vonjuk ide-oda, szoval alapbol egy nagyon bizonytalan elethelyzetben van.

A lenyeg, hogy ma este elkezdodott a gyogyszeres kezelese, a doktornonek nagy remenyei vannak evvel kapcsolatban, remeli, hogy jelentos javulast fogunk tapasztalani a szemelyisegeben 7-10 napon belul es akkor orulunk."

Tegretolt és Kapprat kell majd szednie... Szerencsére nem pszihopata a kutya, nagyon kedves, jólelkű. És teljesen megváltozott, ezen a képen nekem kifejezetten szép:



Jól viselt mindent, még szurit is, holnap találkozunk az orvossal és Meggyessel, kiderülnek a részletek, remélem mindent meg tudunk oldani, hogy mihamarab közénk kerülhessen.
Tegnap megkaptam a Monika Tusanova (Tusán Mónika) könyvet. El is olvastam. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése